Reclame romanesti

Greu de gasit, ca sa spun adevarul, cele de papetarie sau instrumente de scris romanesti. Fie interbelice, fie de dupa razboi, reclamele la stilouri sunt foarte greu de gasit. In ce priveste reclamele proprii ale Flaro, sau orice reclama despre Flaro, cam la fel.

Desi intentionam sa postez doar reclame Flaro, ma voi margini la a posta orice reclama romaneasca de papetarie, fie ca este vorba de stilouri sau nu, Flaro sau nu. Daca auziti despre ceva disponibil, sau vedeti undeva ceva interesant....

View more

Istorie si istorii

O serie de articole publicate in ultimii ani, tratand subieste legate de stilouri istorice, stilouri ale unor personalitati, supozitii educate despre ce stilouri vor fi folosit personaje istorice romanesti.

Tabloul unor eventuale cercetari pe aceasta tema nu poate ignora trecutul recent al stiloului in Romania si nu numai.

Mai mult >>>>

Restaurari Flaro

O serie de stilouri produse in Romania, nu neaparat doar la Flamura Rosie. Stilourile sunt restaurate sau in curs de restaurare. Multe din piesele componente sunt avariate, lipsesc sau sunt distruse.

Stilourile romanesti au insemnat pentru cateva generatii un contact cu lumea relativ simpla a instrumentelor de scris autohtone.

Mai mult >>>>

Loading