contact stilouri reparatii stilouri blog stilouri vintage

Va rog sa cititi si sa completati cu maxima atentie acest formular de contact Stilouri de Ieri, in cazul in care doriti sa imi trimiteti un stilou la reparatie sau reconditionare, sau doriti o evaluare / certificare a unui stilou sau a unui lot de stilouri (va rog specificati numarul). Completati cu atentie formularul de contact Stilouri de Ieri, si apoi apasati butonul „TRIMITE”. Alternativ, ma puteti contacta si prin mesaj direct la office@stilourideieri.ro

Va rog sa imi comunicati data trimiterii, astfel incat sa fiu atent la notificarile postei sau ale curierilor. Va voi confirma primirea mesajului si voi astepta stiloul sa ajunga prin metoda de transport aleasa de dvs!


INSPECTIE SI ESTIMARE COST SERVICIU

Voi confirma primirea, si voi inspecta stiloul dvs in max 24 de ore dupa ce ajunge pe masa de lucru. Imediat, veti primi o estimare de cost pentru serviciul / serviciile solicitat/e.

  • Serviciul poate fi efectuat – pret inspectie initiala 15 RON + costuri serviciu
  • Serviciul nu poate fi efectuat – pret inspectie initiala 15 RON

 

Daca nu sunteti de acord cu costul serviciului, voi returna stiloul exact in aceeasi stare ca in cea in care l’am primit eu de la dvs, urmand ca dvs sa platiti doar inspectia initiala si returul, conform optiunii alese.

Daca sunteti de acord cu costul serviciului, si reparatia poate fi facuta, stiloul dvs va intra in lucru la atelier si la incheierea serviciului, va fi returnat la adresa mentionata.

PLATA SI RETURNARE

  • Plata se va face intotdeauna dupa ce va repar stiloul. Veti fi informat cand stiloul este gata, si veti alege metoda de plata si de transport.

 

TRANSPORT

Aveti posibilitatea sa alegeti intre Posta Romana,sau orice companie de curierat care deserveste zona dvs si a mea in Romania. Din experienta mea, compania Fan Courier este un foarte bun serviciu, si va recomand. Dar alegerea este a dvs.

METODE DE PLATA

Transfer bancar / plata online – La primirea platii, stiloul va fi impachetat si trimis la adresa pe care mi’ati comunicat’o, prin metoda aleasa de dvs pentru returnare. Costurile de transport vor fi suportate de dvs, precum si orice costuri legate de rambursul platii sau transfer bancar, etc). Solicitati contul meu in RON sau EUR, prin email sau aici.

Plata prin ramburs (la curier sau oficiu postal) – imediat ce stiloul va fi reparat, va fi trimis la adresa pe care mi’ati comunicat’o, prin metoda aleasa de dvs pentru returnare, urmand ca plata sa o faceti la ridicare (posta) sau primire (curier).

Plata prin Paypal – veti plati suma, plus 3.5% (Paypal surcharge). Solicitati adresa de email pentru plata prin Paypal.

Plata cash – doar in cazul in care doriti sa ridicati stiloul dvs personal.

Va rog urmati, pe cat posibil, urmatoarele sfaturi de mai jos:

  1. Goliti stiloul de cerneala si spalati penita sub jet de apa la temperatura camerei. Daca stiloul are cerneala uscata in el, nu il inmuiati in apa, trimiteti’l asa cum este (unele stilouri sunt confectionate din materiale care se deformeaza sau deterioreaza la contactul prelungit cu lichidele).
  2. Inveliti stiloul in ambalaj cu bule de aer (bubble wrap), sau in ceva moale, pentru a’l feri de lovituri in timpul trasportului. Nu neglijati acest aspect, am avut cazuri in care clientii au trimis stiloul pur si simplu intr’un plic mai gros. Bineinteles ca stiloul ori nu ajunge, ori ajunge rupt sau deteriorat. In orice caz, ambalarea si protectia stiloului este raspunderea dvs, pana ajunge in mana mea.
  3. Puneti stiloul intr’o cutie solida de carton, ceva mai mare decat stiloul, si asezati inauntru servetele sau ziare mototolite.
  4. Includeti in pachet o nota cu problema pe care o are (sau credeti ca o are) stiloul dvs, impreuna cu numele complet, adresa de returnare si numarul dvs de telefon.
  5. Scrieti pe pachet adresa mea citet si corect, si trimiteti pachetul catre mine. Pastrati chitanta.
  6. Aveti grija sa lipiti bine cutia, mai ales la colturi. Am avut stilouri cazute din cutii.
  7. Nu includeti bani in pachet. Imi veti plati dupa ce va repar stiloul.

Va multumesc si astept comanda dvs 🙂


+ Aboneaza-te la articole si posturi noi pe Stilouri de Ieri!

Aboneaza-te la articole si posturi noi pe Stilouri de Ieri!

Lasa un feedbackCe spun clientii