Reparatii si servicii

REPARATII STILOURI

Atelierul Stilouri de Ieri primeste stilouri vintage si noi, pentru reparatie, service sau mentenanta periodica.

Reparatiile pot include inlocuiri sau repunere in functiune a mecanismelor interne, piese sau subansambluri si componente, refacerea debitului, sudura fisurilor corp rezervor, scoatere zgarieturi, curatare interna / externa ultrasonica, si altele.

Mergi la pagina de reparatii stilouri

REPARATII PENITE

Atelierul primeste penite moderne sau vintage, pentru reparatie sau reconditionare. Initial incercam sa salvam penita originala, pentru a nu scade valoarea stiloului tau. Daca nu poate fi reparata sau reconditionata, penita poate fi inlocuita cu una similara.

Va rog retineti ca nu vand penite, ci doar le instalez la comanda. Daca nu am penita de schimb in atelier, o comand cu aprobarea ta, si la sosire o instalez pe stilou.

Mergi la pagina de reparatii penite

RESTAURARI VINTAGE

Restaurez stilouri vechi, produse in general in perioada 1890 - 1925. Acestea sunt extrem de sensibile la reparatii neprofesioniste, si nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce un DIY pe un stilou, de ex, John Holland, Simplo (Montblanc), Waterman Ideal 44 sau Parker Lucky Curve.

Stilourile sunt verificate profesionist in atelier, piesele lipsa inlocuite, sistemul de incarcare si debit cerneala verificat si refacut, penitele ajustate, zgarieturile si petele scoase, etc.

Mergi la pagina de restaurari vintage

Ce spun clientii

Poti vedea testimonialele lasate de clientii Atelierului, despre rezultatele obtinute si nivel de profesionalism a reparatiilor.


Mergi pe pagina de testimoniale aici.