Am apelat la serviciile domnului Tanase

Am apelat la serviciile domnului Iulian Tanase pentru repararea a doua stilouri: Pelikan 60 si Senator Carbon Line. Inca de la primul email am fost intampinat cu promtitudine si profesionalism.

In ce priveste stiloul Pelikan nu ma asteptam sa se poata repara, deoarece era defect de foarte multi ani si nu aveam cunostinta de reparatii anterioare. Cu toate acestea am decis sa il trimit pentru a vedea ce se poate face. Pe toata durata reparatiilor domnul Iulian m-a tinut la curent cu stadiul in care se afla stiloul. De asemenea mi-a transmis observatiile dumnealui cu privire la starea initiala in care a ajuns stiloul. Ca exemplu, datorita urmelor de pila si de adeziv, a putut determina ca asupra stiloului se intervenise in trecut.

Apreciez foarte mult faptul ca si-a rupt din timpul personal pentru a-mi raspunde la toate intrebarile pe care le aveam raportat la ce tip de cerneala sa folosesc si cum trebuie incarcat pentru a evita viitoare defectiuni. Dupa terminarea reparatiei stiloul arata in forma foarte buna si scrie impecabil.

Trecand acum la cel de-al doilea stilou, Senator Carbon Line, se pare ca scurgerea de cerneala a fost oprita. Astept sa ma bucur de el de acum in colo.