Muzeu stilouri

Articole recente

Termeni si conditii

termeni si conditii


In primul rand, este sensibil sa mentionez urmatoarele chestiuni: conform cerintelor noilor reglementari ale GDPR 2018, ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Stilouri de Ieri are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

De aceea:

– Daca doriti o colaborare intre dvs personal / compania ce o reprezentati si Stilouri de Ieri, furnizarea datelor este mandatorie, datele respective fiind vitale pentru preluarea si onorarea comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii comenzii dvs. si prelucrarii ei. Preluarea oricaror comenzi, de orice natura si pentru orice actiune asupra lor se face prin mesaj email, emanand de la client la Stilouri de Ieri.

– Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Stilouri de Ieri, prin email, fax sau personal. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

– Daca aveti banuiala ca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

În continuare va sunt prezentate conditiile în care Stilouri de Ieri permite utilizarea acestui site. În situatia în care nu sunteti de acord în totalitate cu acestea, va rugam sa încetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Stilouri de Ieri preia pentru studiu, evaluare, verificare, reparatie,  restaurare, curatare, sau orice alta operatiune ce implica punerea/repunerea in functiune a unui instrument de scris sau accesoriu, proprietate sau in posesia utilizatorului. Alte servicii furnizate, in cadrul site-ului, sunt supuse unor conditii identice/similare.

1. Definitii

În intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

1.1 Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciilor mentionate

1.2 Serviciu – studiu, evaluare, verificare, reparatie, restaurare, curatare, sau orice alta operatiune ce implica punerea/repunerea in functiune a unui instrument de scriS

1.3 Companii asociate – persoane juridice sau fizice, altele decat Stilouri de Ieri

2. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa:

2.1 Nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul Stilouri de Ieri pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;

2.2 Nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste logarea pe server sau pe clientul de email, sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, în acest fel blocând accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.

2.3 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Stilouri de Ieri în justitie, atât cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

2.4 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, servicii suplimentare, servicii de curierat sau postale, costuri aditionale sau suplimentare de transmitere a platii agreate de utilizator pentru serviciu, sau orice alt serviciu care asigura transportul unui produs al utilizatorului de la sau spre Stilouri de Ieri, intra în sarcina Utilizatorului.

3. SUNTETI DE ACORD, sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România si in UE, sa nu folositi modalitatile de comunicare puse la dispozitie prin intermediul acestui site, pentru a:

3.1 încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

3.2 încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

3.3 încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;

4. WEBSITE (general content)

4.1 Stilouri de Ieri îsi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut considerat daunator sau ofensator, precum si orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul acestui site.

5. OBLIGATII LA INREGISTRARE

5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si 2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Stilouri de Ieri isi asuma dreptul de refuz sau de folosire a serviciului. De asemenea, Stilouri de Ieri este exonerat de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, sau incomplete.

6. PRACTICI GENERALE STOCARE / LIMITARE DATE

6.1 Ati luat la cunostinta ca Stilouri de Ieri poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor pe acest website, proprietatea Stilouri de Ieri.

7. LIMITAREA RASPUNDERII

7.1 Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pe acest website sau / si din materialele publicate pe website de Stilouri de Ieri sau linkurile pe care website-ul le afiseaza se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului.

7.2 Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Stilouri de Ieri prin intermediul acestui website nu va presupune o garantie sau raspundere alta decât cea a utilizatorului, si nu a Stilouri de Ieri.

7.3 Mai multe despre limitare raspundere pe pagina aceasta.

8. POLITICA PROTEJARE DATE

8.1 Conform politicii de protejare a informatiilor, va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a executa comanda dvs, pentru a respecta legea, procedurile judiciare, si in general, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

9. DISCLAIMER SECURITATE

9.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca Stilouri de Ieri nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii.

9.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute în acest site sunt proprietatea Stilouri de Ieri, daca nu se face o alta mentiune separate sau in cuprinsul materialului respectiv. Stilouri de Ieri îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila

10. DREPTURI UTILIZATOR

10.1 sa exploreze continutul;

10.2 sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordul Stilouri de Ieri si cu indicarea sursei;

10.3 inserarea în paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului).

11. DATE CU CARACTER PERSONAL

11.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Stilouri de Ieri are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator, in conditiile si termenii expres prevazute de GDPR 2018.

12. LIVRARE

12.1 Produsele si serviciile comandate se livreaza în toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de client.

12.2 Costul transportului si plata acestuia revine în raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pâna la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere. Aceasta se aplica si in cazurile in care clientul returneaza obiectul pentru reluarea lucrului la obiect in garantie, sau pentru executarea unor alte lucrari incluse sau nu in serviciile initiale.

12.3 Transportul se efectueaza prin posta normala sau prin curier normal sau rapid. Veti primi un colet postal cu obiectul dvs returnat in cea mai buna starepe care o poate asigura Stilouri de Ieri, sau in starea initiala, daca acesta nu a putut fi pus in stare de functiune.

12.4 Forta Majora – Stilouri de Ieri nu îsi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Stilouri de Ieri nu este responsabila.

12.5 Jurisdictie – Acest site web  si serviciile expres descrise in acesta este controlat de catre Stilouri de Ieri. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. Stilouri de Ieri nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României.

12.6 Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

12.7 Confidentialitate – Stilouri de Ieri nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. Stilouri de Ieri nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie în siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul când foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit Stilouri de Ieri sa primeasca unele informatii cu caracter personal.

12.8 Utilizatorul accepta si isi asuma limitarile tehnice sau cele de natura protectiei drepturilor de proprietate intelectuala impuse de catre autor/webmaster in privinta operelor sale, cum ar fi, dar nelimitandu-se la aceasta: posiblitatea limitata de printare (pagina cu pagina) sau imposibilitatea de copiere integrala a textului.

Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la office@stilourideieri.ro sau sa folositi pagina de contact, sau contact direct admin pe stilourideieri@gmail.com .

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui website, incluzand (dar nu limitandu’se la) text, imagini, grafice, schite, coduri, este protejat de legile care guverneaza dreptul de proprietate intelectuala si alte legi si directive legale in Romania, Comunitatea Europeana si in alte tari sau teritorii ce vin in contact cu mai-sus descrisul continut al acestui website. Intregul continut mentionat mai sus este proprietatea intelectuala a Stilouri de Ieri, daca nu se mentioneaza altfel in articolul/pagina/informatia respective.

www.stilourideieri.ro | Copyright @ 2016 | ALL RIGHTS RESERVED

PERMISIUNI

Puteti copia, printa sau in orice alt mod colecta informatii exprimate sau postate pe acest website, insa numai cu acordul expres al proprietarului www.stilourideieri.ro . Scopul actiunilor de mai sus nu poate fi comercial, ci doar pentru uz non-comercial sau al dvs personal. Conform termeni si conditii, orice alt uz sau folosire a oricarei informatii, de orice natura, colectata de pe www.stilourideieri.ro , incluzand dar nu limitat la reproducere, distributie, afisare sau transmisie in orice mod al continutului prezentului site este strict interzis, in lipsa unui acord scris din partea www.stilourideieri.ro . Mai mult, sunteti obligat sa nu stergeti sau sa alterati elementele de proprietate de pe materialele descarcate sau copiate de pe acest website.

ERORI

Acest site, materialele si informatiile prezentate, sunt oferite consumatorului sub conditia “fara obligatii” sau “fara garantii” de nici un fel, implicite sau explicite. Stilouri de Ieri nu este raspunzator de functionarea cu erori (de orice natura ar fi acestea) a acestui site, de disponibilitatea materialelor prezentate, de defectele aparute online, de prezenta virusilor electronici sau alte programe sau parti de software care pot ataca sau aduce atingere vizitatorilor acestui site.

RASPUNDERE

Stilouri de Ieri nu este responsabil pentru orice avarii, defecte, erori sau efecte negative care pot curge din folosirea sau imposibilitatea de a folosi materialele, datele, informatiile de orice natura de pe acest site. Informatiile si materialele postate de autori pe acest site sunt si trebuie sa fie considerate ca pareri si date obtinute in urma experientelor personale, si nu sunt si nu trebuie sa fie tratate ca fiind instructiuni necesar sau obligatoriu de urmat de catre utilizatorii site-ului. Stilouri de Ieri nu este si nu poate fi facut raspunzator pentru orice defect, stricaciune, avariere sau paguba devreun fel suferita de un utilizator prin urmarea informatiilor publicate pe acest site.

Referitor la limitarea raspunderii pentru interventia asupra instrumentelor de scris trimise la reparatie/restaurare/customizare, va rog sa cititi aici. Va rog sa retineti ca, in cazul in care decideti sa trimiteti un instrument de scris la reparat/restaurat/customizat, implicit ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu limitarea raspunderii asa cum este aceasta descrisa in pagina respectiva. Va multumesc!

WEBSITE

Agresarea sub orice forma sau motiv, prin orice metoda disponibila, cum ar fi (dar nu limitat la) email, chat, limbaj obscen in comentarii, uploadul de imagini sau informatii jignitoare, defaimatoare, obscene, amenintatoare, invasive a drepturilor si libertatilor personale, limitarea sau atacarea sub orice forma a dreptului la publicitate, abuziv, ilegal, si sub orice forma sau aparenta care poate aduce atingere vreunui drept in acceptiunea legala, incurajarea sau exprimarea unor atitudini rasiste, religioase, politice, sau care sub orice forma incalca sau incurajeaza la incalcarea legilor in vigoare, uploadul de informatii de publicitate sau atacul serverelor sau in orice forma folosirea Stilouri de Ieri in scop comercial, de reclama, sau prntru orice alt scop neautorizat – Toate acestea de mai sus (dar nu limitate la) sunt considerate ca un atac la adresa drepturilor Stilouri de Ieri si vor fi reclamate autoritatilor competente pentru redresarea legala a situatiei create.

PARTICIPARE

Stilouri de Ieri nu poate si nu este tinut sa citeasca, revizuiasca, anunte, modifice, creeze, toate comunicatiile si materialele postate pe site, de catre utilizatorii acestuia, si nu este in nici un fel responsabil de continutul acestor materiale postate de utilizatori. Prin folosirea acestui site, va exprimati acordul asupra faptului ca Stilouri de Ieri este doar un mijloc pasiv de distributie a acestor material postate de utilizatori, si nu este responsabil de continutul ziselor materiale.

Stilouri de Ieri isi rezerva dreptul de a bloca sau /si indeparta si/ sau raporta autoritatilor competente orice comunicatii sau materiale care sunt suspectate de a fi (a) abusive, jignitoare, obscene, (b) fraudulente, deceptive, sau gresite, (c) incalca un copyright existent, brand, trademark sau informatie sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala, (d) ofensive sau de’a dreptul inacceptabile de catre Stilouri de Ieri.

LINKURI SI DESTINATII EXTERNE

Pentru a da informatii complete si de valoare utilizatorilor acestui site, Stilouri de Ieri poate publica linkuri catre alte site-uri. Stilouri de Ieri totusi nu au nici un control asupra veridicitatii, exactitatii acestor site-uri sau linkuri externe, asupra politicii lor de promovare a colectiei de date personale, integritatii datelor, politicii de antivirus, securizare a serverelor. Aceste linkuri trebuie sa fie considerate ca fiind accesibile pe riscul utilizatorului.

DISPOZITIUNI FINALE

Navigarea, utilizarea si accesarea paginilor si/sau a materialelor prezentului website confirma acceptul dvs asupra continutului si intelesului celor de mai jos. Dreptul dvs de consumator de servicii si bunuri ramane neafectat si integral, conform legislatiei de protectie a consumatorului in Romania si pe teritoriul Comunitatii Europene.

Va recomand sa printati acest document pentru arhiva dvs.


Cu prietenie, al dvs

Print Friendly, PDF & Email

Legenda Poenaru

legenda poenaru

Ultimele reparatii

Din atelier

Testimoniale

Curiosi in vizita

  • 34,153
×