Muzeu stilouri

Articole recente

Stilouri sub € 200

23/09/2018

Stilouri sub € 200

23/09/2018
Stilouri sub € 200

Optiuni multiple, pentru un buget de pana in € 200

Multi producatori de stilouri sunt adevarati artizani si scot pe piata modele care se vand pentru mii de dolari, chiar si mai mult in unele cazuri. La fel de adevarat este si ca multi colectori sau pasionati de stilouri vor cheltui ceva mai mult decat majoritatea cumparatorilor, pentru a achizitiona un stilou mai special. Dar tu nu trebuie sa cheltui sume mari pentru a iti cumpara un stilou grozav, pentru folosinta zilnica. Multe stilouri de calitate inalta, cu penita de aur (daca vrei) pot fi cumparate la preturi sub 200 de euro.

SAILOR si PLATINUM

Sailor ofera cateva stilouri de excelenta calitate: modelele 1911 Medium si Pro Gear Slim ofera o calitate foarte buna pentru costurile lor, daca punem la socoteala si faptul ca modelele de mai sus vin cu penite de 14kt, asadar un plus de valoare.

Pentru ceva mai multi bani, poti urca mai sus cu alegerea ta, spre modelele 1911 Full Size si Pro Gear, sau spre Realo, care folosesc sistem de incarcare classic, cu piston, foarte recomandate.

Platinum ofera o calitate deosebita cu modelele 3776 Century si au disponibile si seria de Maki-e proprietare, a nu se confunda cu modelele de colectie Maki-e la preturi mult peste mia de euro.

PILOT

La fel de solid construit si de o excelenta valoare, modelel oferite de Pilot sunt o alegere foarte buna: modelul Vanishing Point este construit sa iti acces la scris in mod imediat, si de aceea este preferat de medici, avocati, in general pentru cei aflati in miscare. In plus, modelul Falcon Resin ofera o calitate extraordinara si un plus de caracteristica la penita, prin penitele semi-flexibile. Pentru cei cu ceva mai multe posibilitati, seria Metal Falcon ofera penitele de mai sus cu accente de rhodium si corpurile stilourilor in finish metallic.

Evident, nu pot lasa pe dinafara celebrul model Custom 74, in varianta de demonstratoare cu piston (fratele mai mic al popularelor modele 823); acest model C74 ofera calitate inalta pentru costul sau, aici incluzand faimoasele lor penite rigide, care aluneca pe hartie.

AURORA, WATERMAN, CROSS

Stilourile produse in Italia sunt de multe associate ideii de lux; totusi seria Aurora Ipsilon De Luxe ofera o penita de 14kt intr’un stilou suplu care adduce aminte de mai cunoscutele modele 88 si Talentum.

Din Franta, putem avea un Waterman Charleston de o calitate indiscutabila si la un pret extrem de avantajos pentru calitatea oferita de acest model de referinta.

Din Statele Unite, modelul Apogee Chrome, oferit de veterana, dar mereu tanara, firma Cross, plus modelul Botanica, care vine cu penite exclusive de 18kt.


Evident, nu am trecut aici multe alte modele, care se incadreaza in bugetul de mai sus. O voi face in alt articol, pentru ca multitudinea de modele disponibile face ca alegerea modelelor discutate in cadrul unui articol de acest gen sa fie, sa zicem, destul de grea.


Ai nevoie de ajutor sa iti alegi stiloul? Cauti un stilou care sa corespunda bugetului tau? Contacteaza’ma la +40-(0)-740-501838 sau trimite un email la office@stilourideieri.ro, si voi cauta sa te ajut dupa posibilitati 😊

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Legenda Poenaru

legenda poenaru

Ultimele reparatii

Din atelier

SDI pe Facebook

Curiosi in vizita

  • 43,686
×