Stilouri scolare

15/09/2017 Penthing 2 min read

Fiica mea (are nici 7 ani) a intrat in clasa I-a. Scolarita in regula, cum ar fi 🙂 . Hobby-ul curent (unul din ele) sunt stilourile pentru scoala, stilouri scolare.

Inca din clasa pregatitoare, a vrut sa aiba si ea o colectie de stilouri, colectie asa cum a vazut la tati. Si tati a ajutat’o sa isi faca o mica adunatura de stilouri scolare. Multe din ele sunt din vechea mea colectie, stilouri scolare cu care am scris si eu in trecut. Tati inca are stilourile din scoala, Flaro si chestii, pe care fata le’a trecut pe numele ei, dar raman in colectie la tati deocamdata 🙂

Multe sunt cumparate de ea (ma rog, la indicatiile ei adica…cu fondurile lui tati, stiti voi chestia cu Mastercard…priceless), de prin magazinele de profil pe unde mergem in tara sau in strainatate (asta se aplica si la creioane, cerneala, caiete, agende, etctetctetctetct).

A invatat sa testeze penita, si ma pune sa ii ajustez linia pe hartie, flowul, si in ultima vreme a capatat un interes pentru scrisul italic gros….cu tocul ! A vazut un test cu o penita stub italic si a ramas cu ideea ca vrea sa scrie  “cum e la desene, cand printesa primeste scrisori de la printul ei”…nah, ca mi’am gasit beleaua. Parca vad ca lucrez mai mult pentru stilourile e, decat pentru clienti.

Stilourile de mai jos sunt extrem de potrivite pentru un scolar; cel putin pentru mana fetei mele sunt ok. La scoala, nu are voie sa mearga cu stilouri cu incarcare prin piston sau altceva, ci doar cu cartus. Motivele le pricepeti si singuri, cred. Oricum, cele care se incarca prin altceva decat prin cartus le foloseste acasa, pe caietul ei Rhodia (da…Rhodia…aschia nu sare vorba aia).

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii