serwex demonstrator

Serwex Demonstrator

21/11/2017 Penthing 2 min read

Un stilou venit din Malaezia, cu un design vintage, clar un stilou clasic dar modern, daca intelegeti ce vreau sa spun :). Daca nu stii de unde vine, si nu te uiti pe penita, ai putea jura ca e un demonstrator clasic de prin anii 60.

Serwex Demonstrator este foarte bine facut, acril transparent si ebonita (da, ebonita, ce poate fi mai clasic, nu?). Materialul este durabil, filete bine facute, etansate foarte bine, fara probleme de scurgere.

Incarcarea este prin piston, iarasi foarte interesant; in general, stilourile moderne sunt cu orice sistem de incarcare, numai cu piston nu. Motivul este acela ca un sistem cu piston este mai scump de facut decat sa zicem, un sistem cu cartus sau eyedropper. Pistonul este siliconic, etans si cu un pas lin si ferm.

Capacul este bine facut, filetele la fel, bine facute. Inelele decorative sunt bronz, agatatoarea este din otel cu placa de alama. Aceste doua sunt fixate bine, fara clatinaturi sau joc pe capac. Domul care prinde agatatoarea este din ebonita rosie, se inchide bine si se ajusteaza bine pe capac.

Sectiunea penitei este din ebonita, cu penita introdusa in bucsa fixa. Penita este una simpla, dar bine facuta, din alama, inscriptionata “Iridium Point”. Linia este F spre M, de fapt un 0.6mm latime.

Feedul este din ebonita maronie, cu o buna diseminare a cernelei in capilare.

DIMENSIUNI

  • Lungime – 134mm
  • Fara capac – 116mm
  • Postat – 150mm
  • Diametru corp – 12mm
  • Diametru capac – 14mm

Am disponibile 3 asemenea stilouri Serwex Demonstrator, pe care le recomand. [ZERO STOC]. Sunt stilouri usoare, cu un scris excelent, si cu o capacitate mare de cerneala. Daca sunteti interesat, nu ezitati sa ma contactati.

NOTA: Stilourile au fost vandute, zero stoc. Va multumesc!

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii