Muzeu stilouri

Articole recente

Rezervor Waterman W3

11/02/2018

Rezervor Waterman W3

11/02/2018
Sac rezervor Waterman W3

Un exemplar a celebrului Waterman W3, de data asta un foarte frumos bleumarin-verzui. Nu e teal, dar pe aproape. Am si eu un astfel de model Waterman W3 (striat tortoise) in colectie, aratat aici. W3 face parte din seria W de la Waterman, fabricarea modelelor din serie intinzandu’se pana la sfarsitul anilor ’40. Acest exemplar este produs intre 42-48, modelul clasic cu levier.

Sacul era inauntrul stiloului, dar facut tirbuson si complet compromis; fostul proprietar nu a stiu de sac, si a invartit de sectiunea penitei incercand sa o desfaca (sacul e sucit in sensul de desfacere a sectiunei penitei). Dpa cum vad, sacul a mai fost schimbat cel putin odata de la fabricarea stiloului, as zice acum vreo 10-15 ani (daca era sacul original din anii 40, devenea casant pana acum si se spargea in bucati).

Penita 14k, marcata Waterman’s W3, originala pe modelul asta. Levierul trebuie reajustat, dar e in stare foarte buna pentru varsta stiloului.

Necesita sac schimbat, curatare, seciune penita demontata, penita si feed reajustate. Clientul va primi inapoi un stilou complet schimbat fata de el pe care l’a trimis la mine 🙂


Print Friendly, PDF & Email

Ultimele penite

Din atelier

Testimoniale

×