Revista Pennant

Una din revistele de referinta a lumii colectionarilor si pasionatilor de stilouri si varii instrumente de scris, Pennant nu mai are nevoie de nici o prezentare. Revistele sunt in limba engleza, dar nu cred ca asta e o problema pentru majoritate 🙂 

Mai jos aveti o colectie a numerelor acestei reviste intre 1992 si 2012, asadar 20 ani de date, articole si informatii profesionale privitoare la stilouri vintage si moderne; colectia nu este completa, dar reprezinta majoritatea numerelor care au avut un impact puternic, prin modelele si articolele prezentate.

Puteti primi in mod absolut gratuit oricare din numerele de mai jos, doar trimiteti un email la office@stilourideieri.ro, cu numarul dorit al revistei. Il veti primi imediat prin email, in atasament PDF.

Mai jos, un excerpt din numarul de vara 2006/III, trateaza cateva subiecte interesante: stilourile Sheaffer in anii 40, stilouri Aurora dupa WWII, stilourile Connoisseur (Sheaffer), Edward Todd (Mabie Todd Swan), si o istorie a stilourilor, numelui si marcii Parker.

Numerele revistei, cu perioada de publicare si anul. Alegeti 🙂

Print Friendly, PDF & Email