Reparatii penite

Consideratii generale

Reparatia unei penite sau reconditionarea uneia sunt doua lucruri si actiuni nu foarte indepartate unele de altele. Ambele proceduri implica repunerea in functiune a penitei, acesta este elementul comun.

Citeste despre reparatii

1. Demontare si inspectie

Orice reparatie a unei penite avariate incepe cu o demontare atenta, cu uneltele potrivite, cu focus pe o posibila fisura a penitei si a structurii sale geometrice, care poate fi, la fel, serios avariata.

Este inspectata sub microscop digital, pentru identificarea unor fisuri sau alte defecte, si pentru intelegerea defectului.

In cazul in care sunt constatate fisuri sau alte defecte care impiedica o reparatie corecta si sigura a penitei, clientul este informat si este decizia sa daca inlocuieste penita.

Ai o intrebare ?

2. Reparatie si ajustare

Reparatia incepe prin reformarea pozitiei celor doua parti. In principiu, se incearca reversul avariei mecanice. Penita este refacuta in geometrie, cu unelte speciale, in mod profesionist.

Un impact asupra penitei nu inseamna doar deformarea ei in partea superioara. Ce nu se vede, este deformarea intregului penitei, cu urmari mai mult sau mai putin vizibile cu ochiul liber.

Feederul poate fi afectat si el, este supus reformarii termice, daca este cazul. Penita este reparata, degresata si instalata pe un stilou similar ial atelierului pentru probe.

Exemplu sudura plastica

3. Finalizare si prezentare

Penita este instalata pe stiloul original, si incepe etapa de probare si finalizare. Orice imperfectie este notata si rezolvata, ajustarea se face in functie de starea originala a penitei (linie, grosime linie reala, debit feed si punct contact).

Penita ramane pe biroul meu, si se testeaza zilnic, pentru o perioada de 2-3 zile. Daca totul este bine, este curatata din nou si trimisa clientului.

Intreaba despre conditii retur

Ce spun clientii

Poti vedea testimonialele lasate de clientii Atelierului, despre rezultatele obtinute si nivel de profesionalism a reparatiilor.


Mergi pe pagina de testimoniale aici.