Reparatie penita Pierre Balmain

Reparatie penita Pierre Balmain

04/04/2018 Penthing 1 min read

Stiloul acesta (nefiind el o marca ultra-mega-super faimoasa) este un stilou interesant, macar ca aspect, pentru ca seamana foarte bine cu un Parker 75, modelul Cisele (silver). Ma rog, comparatia se opreste la aspectul exterior al corpului si capacului, sa ne intelegem. Ca o chestie de interes, penita are imprimat modelul de Parker vechi, cel cu sageata; mai stilizat, e drept, insa este in linii mari acelasi desen 🙂 .

Penita (otel placat, generica) era data peste cap serios, indoitura fiind chiar pe linia sudurii pastilei de iridium pe penita. In cazurile astea, de obicei pastila sare ca un greiere, la cea mai mica incercare de refacere a varfului. Clientul a avut noroc aici, bineinteles si subsemnatul a procedat cu mare grija si a rezolvat penita 🙂 .

In plus, s’a indepartat vopseaua care sarise in proportie mare de pe capatul corpului si de pe sectiunea penitei. Ambele sunt din bronz, si dupa o curatare manuala a resturilor de vopsea, bronzul a fost lustruit si lacuit, pentru stabilizarea impotriva oxidarii.

FOTOGRAFII INAINTE DE REPARATIE

FOTOGRAFII DUPA REPARATIE

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii