Muzeu stilouri

Articole recente

Reparatie penita Parker Sonnet Expectation Blue Shell

09/02/2018

Reparatie penita Parker Sonnet Expectation Blue Shell

09/02/2018

Se pare ca iarna asta e la moda aruncatul cu penita in parchet 🙂 . Altfel nu se explica numarul de penite venite la reparat, reconditionat, schimbat, sau mai nou confectionarea de stubs din penite carora le’a disparut pastila de iridium dupa o intilnire cu mozaicul din bucatarie 🙂 🙂

Stilou Parker Sonnet Expectation Blue Shell este o frumusete, greu, stabil in mana si cu un finish exterior de zile mari. Lacul iridiscent se vede intr’un mare fel, si nuanta este chiar faina: un albsatru pal, impletit cu un gri “vesel”. Penita de 18kt 750 alb, linie M, a venit avariata serios.

Una din jumatatile de pastila de iridium a fost curbata spre interior, din cauza izbiturii. Asta a facut ca penita sa nu mai scrie deloc, pentru ca cerneala nu mai ajungea pe ambele varfuri. Si ca sa fie mai frumos, penita s’a cocosat si si’a pierdut profilul geometric care o tinea lipita de feed. Adica zero penita, zero alimentare, zero stilou.

Fotografiile sunt facute in perioada de lucru reparatie penita Parker Sonnet Expectation Blue Shell, cu penita pe jumatate indreptata.

Print Friendly, PDF & Email

Ultimele penite

Din atelier

Testimoniale

×