Muzeu stilouri

Articole recente

Reparatie penita Parker IM

03/04/2018

Reparatie penita Parker IM

03/04/2018
Reparatie penita Parker IM

Una din cele mai sigure metode de distrugere a unei penite este sa o scapi fix in varf pe o suprafata dura, in cazul nostru gresie. Pe parchet mai treaca-mearga, insa treaba facuta gospodareste este pe gresie sau mozaic. Daca e pe betonul din curtea scolii, si mai bine, ai scapat de ea definitiv :).

Un Parker IM frumos, cum sunt toate Parkerele IM si nu numai; proprietarul stiloului a avut o experienta neplacuta, penita a fost avariata in proportie ingrijoratoare. Nu numai ca penita a fost lovita pe verticala, infundand umerii penitei, dar impactul a deformat’o si lateral, rupand geometria picioruselor.

Avarie si fata si lateral si concav…de obicei asta se numeste penita noua. Dar omul a avut noroc, a trimis’o la mine, si Stilouri de Ieri a facut ca de obicei treaba buna, reparand si punand in folosinta o penita dealtfel frumoasa si cu o linie chiar foarte buna.

Aici sunt fotografiile cu penita la sosire; notati va rog marmelada de pe feed, lucru care nu ii facea viata usoara penitei nici in vremurile ei bune de dinainte de avarie.

Penita a fost reparata, acum este in stare de functionare perfecta, si inca un client este multumit.

Print Friendly, PDF & Email

Legenda Poenaru

legenda poenaru

Ultimele reparatii

Din atelier

Testimoniale

Curiosi in vizita

  • 34,153
×