Protectia datelor personale 2018

Protectia datelor personale 2018

15/05/2018 Penthing 2 min read

Conform cerintelor noilor reglementari ale GDPR 2018, ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Stilouri de Ieri are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In ce priveste protectia datelor personale 2018, scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii. De aceea:

Daca doriti o colaborare intre dvs personal / compania ce o reprezentati si Stilouri de Ieri, furnizarea datelor este mandatorie, datele respective fiind vitale pentru preluarea si onorarea comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii comenzii dvs. si prelucrarii ei. Preluarea oricaror comenzi, de orice natura si pentru orice actiune asupra lor se face prin mesaj email, emanand de la client la Stilouri de Ieri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Stilouri de Ieri, prin email, fax sau personal.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Mai multe informatii aici, despre noile politici de confidentialitate a datelor personale, termeni si conditii imbunatatite si limitare raspundere.

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii