Pelikan Tradition M205

Pelikan Tradition M205

17/07/2018 Penthing 1 min read

In stilul caracteristic al modelului consacrat, stiloul Pelikan Tradition M205 White este o bijuterie, pentru cine apreciaza melanjul de alb si nichel, de o simplitate contrastanta cu multe din stilourile de astazi. Deloc bling-bling, deloc “in your face”, stiloul fiind o declaratie de frugalitate vazuta de obicei la obiectele fie foarte ieftine, fie foarte scumpe. Aici, simplitatea este o declaratie de valoare a stiloului.

Perspex si acril, nichel, incarcare cu piston cap siliconic, penita 14kt aur alb linie F. Desi in mod normal modelul M205 (Classic sau Tradition, dar si modelele de Pelikan M150, M200) nu vine cu penita de aur, unii reselleri au decis sa monteze penite aur alb pe acest model (si altele), pentru o alternare a prezentarilor de modele la vanzare. Un M205 simplu are un pret de 120-140 euro, un M205 cu penita de aur comanda un pret pornind de la 260-280 euro. 

Un stilou robust, placut la folosire, cu un piston de incredere si o istorie solida in spate.


PENITA DUPA RESLEFUIRE

Penita la acest Pelikan M205 a fost reslefuita din F original in F script; desi vizual nu e mare diferenta, va asigur ca este. Linia unui Pelikan F este in mod normal ceva intre M si B, desi uneori (doar uneori) linia se apropie intrucatva intre M si F. 

Clientul a dorit subtierea liniei original, asa ca reslefuirea a dus la o linie F adevarata (0.5-0.7mm). 

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii