Muzeu stilouri

Articole recente

Montblanc Meisterstück 149

22/09/2017

Montblanc Meisterstück 149

22/09/2017

Un stilou foarte impozant, mare si greu, Montblanc Meisterstück 149 este epitomul luxului in materie de business fountain pen pentru semnaturi sau pentru a impresiona un eventual partener de afaceri. Este genul de stilou / accesoriu care striga ” sunt un om de succes, nu ai cum sa pierzi daca mergem in afaceri impreuna”. Sau ma rog, asta e parerea mea; eu nu sunt pe palierul asta, al pasionatilor de obiecte de impresionat. Ma rog, chacun a sa…….etcetcetc

Acest Montblanc Meisterstück 149 a venit la Stilouri de Ieri pentru curatare completa, eliminare zgarieturi, bufare profesionala a accesoriilor, modificarea penitei din B in stub italic cursiv 0.8mm, gresare si reconditionare sistem incarcare.

Penita inainte de customizare:

Penita dupa customizare este aici mai jos. Customizarea a fost destul de dificila, mai dificila decat de obicei, pentru ca penita era una de model mai deosebit…varful de iridium era mai subtire decat ar fi permis un stub. Insa modificarea a fost facuta in asa fel incat a acomodat si latimea necesara (0.8m) cat si campul de contact cu hartia. Un desen va lamureste:

Liniile rosii arata directia pe care s’a taiat pastila de iridium, lasand partea turcoaz, care e de fapt stubul final. Sper ca schema este inteligibila; daca nu, mai exersati geometria in spatiu…

 

Ma puteti contacta pe pagina respectiva, daca aveti de reparat un stilou Montblanc sau de customizat sau reparat o penita.

Print Friendly, PDF & Email

Legenda Poenaru

legenda poenaru

Ultimele reparatii

Din atelier

Testimoniale

Curiosi in vizita

  • 38,656
×