Muzeu stilouri

Articole recente

Montblanc Carrera

08/10/2018

Montblanc Carrera

08/10/2018

Unul din stilourile entry level de la Montblanc, de fapt destinat (in catalog) pentru “students”. Este o incercare destul de reusita a firmei MB de a accesa o piata pe care o pierdusera de multisor: cea de stilouri entry-level. E inca o batalie in desfasurare pentru MB, si orice ar face, lumea tot are impresia ca 99% din prdusele lor sunt destinate celor cu bani, si …bani.

Anyways, MB Carrera este un stilou foarte frumos, de incredere si un scriitor pe care poti pune baza. Plastic, un design interesant, capac metalic inserat prin presiune (cu lockdown-ul pe sistem arc, destul de saracut in design, ceea ce face ca frictiunea sa cedeze cand arcul interior nu mai retine sarcina la impingere), penita otel extrem de buna, incarcare cu cartus (accepta aproape toate modelele short international).

Stiloul are o problema cu prinderea capacului pe gulerul corpului; sistemul de prindere este in doua trepte de fapt: arcul interior armeaza sectiunea in interior, si buza capacului se prinde prin frictiune pe inelul de acril de pe corp). Va trebui schimbat inelul de acril (sau refacut) si la fel sistemul cu arc din interiorul capacului. Work in progress, cum s’ ar spune 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Legenda Poenaru

legenda poenaru

Ultimele reparatii

Din atelier

SDI pe Facebook

Curiosi in vizita

  • 43,686
×