Meisterstück 147 Traveler

Meisterstück 147 Traveler

19/07/2018 Penthing 1 min read

Un stilou din linia Montblanc Meisterstuck, modelul 147, catalog Traveler. Un stilou care se afla, ca model, intre faimoasele MB Meisterstuck 146 si MB Meisterstuck 149, Traveler 147 este un real competitor pentru cele doua (si alte branduri din aceeasi clasa de stilouri). 

Rasina acrilica (mentionata ca fiind “pretioasa” de MB, probabil o rasina “educata” mai bine, desi eu personal nu am vazut deosebiri intre rasina de la acest model si cea sa zicem de la Pelikan sau Aurora). Accesorii placate 14kt, penita marcata corect, uni, de 14kt/585 in linie M, facuta la standardele obisnuite (adica inalte) ale firmei MB, bucsa penita si feed plastic, feed plastic, incarcare cu cartus.

Sistemul de incarcare are o particularitate pe care MB a dus’o mai departe si la acest model: desi butonul de piston este fals (acest model neavand piston de fapt), se desurubeaza si se scoate sasiul de fixare a cartusului in stilou

Stiloul a venit cu oarece probleme, nimic grav, dar o reconditionare a sa este binevenita; debitul este in suferinta, pierde startul la scris, penita pierde contactul umed cu hartia, pistonul este ancrasat intr’o masura relativ ingrijoratoare. Plus ca un CLA complet este mandatoriu la orice stilou, dupa o perioada.

Penita zgarie, este dezaliniata de pe feed; feedul este si el stramb in bucsa, si este imbacsit de chestii.

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii