Lamy Persona 18K Black

Modelul acesta de Lamy, numit destul de potrivit "Persona", a fost produs pana in 2004, cand a iesit din fabricatie. A fost unul din cele mai elegante designuri de la Lamy, dupa conceptia lui Marco Bellini, cunoscut pentru stilul sau arhitectural. Acesta de aici este un model Persona no. 2, in negru mat. Cele doua modele pot fi diferentiate de exemplu dupa pinul anti-rostogolire instalat pe clip (primul model nu il avea).

Modelul are doua versiuni, cu penita de 14 sau 18kt. Alimentarea se face cu cartus sau convertor proprietar, model Z25. Stiloul este destul de greu (aproape 50 gr), de inteles luand in considerare materialul din care este facut (otel si alama electroplacata). Penita nu are flexibilitate, dar nu e chiar cui; poate avea oarece elasticitate, insa neglijabila in raport cu efectul pe linie.

Venit in atelier pentru demontare si refacerea penitei, cu o avarie de tip "val" in urma unei lovituri, dar si refacerea feedului, care a fost partial deformat prin topire si interventie neconforma.Leave a Reply