etui Carla Rossini

Etui Carla Rossini

15/11/2017 Penthing 2 min read

Intotdeauna, pasionatii de stilouri sunt in cautare de etuiuri bine facute, cerneluri, hartie buna, si da…de stilouri 🙂

Eh, uite ca am gasit in Romania un model de etui pentru stilouri, fabricat in Romania (mda, avem parte si de minuni de astea, dar raaarrrr de tot), de o firma ce se numeste Rapel SA, din Rehau – Sebes. Brandul Carla Rossini este marca lor, si fabricuta din Rehau se pare ca face produse foarte bune, cum e acest eti Carla Rossini. Precizez ca nu am nici o relatie cu firma respectiva, ci sunt doar un client multumit de produsele cumparate.

Etuiurile pe care le aveau la vanzare sunt de fapt un singur model, in doua culori (negru si maro-roscat), si vin in 3 variate: pentru 1 stilou, pentru 2 si pentru 3. Toate identice, cu desoebirile de rigoare, evident.

Le’am cumparat pe toate 3, in varianta maro-roscat:

Pielea este de o calitate excelenta la acest etui Carla Rossini; se vede “grainul” din piele, este relativ moale dar ferma si cusuta pe o platforma mai teapana, ata si cusaturile sunt de o calitate superioara. Dimensiunile sunt generoase si snt potrivite cam pentru toate diametrele de stilouri si lungimile. Bineinteles ca ma refer aici la marea majoritate a stilourilor, cele de dimensiuni mai mult sau mai putin obisnuite. Am probat cu cel mai gros stilou pe care il am, Parker Duofold Lucky Curve si un Parker Vac Oversize. Intra fara probleme.

Dimensiunile acestui etui Carla Rossini ( 3 stilouri) sunt:

  • Lungime inchis 150mm
  • Latime 60mm

Deocamdata este cel mai bun etui pe piata romaneasca, facut in Romania. Poate conteaza asta, poate nu, voi decideti. Eu doar pot sa il recomand calduros.

Print Friendly, PDF & Email

Lasa un feedbackCe spun clientii