Muzeu stilouri

Articole recente

Cerneala Picasso Blue

14/11/2017

Cerneala Picasso Blue

14/11/2017
Cerneala Picasso Blue

Cerneala albastra Picasso Art Collection – nu e o cerneala peste care poti trece usor; un albastru patrunzator, un amestec de cer albastru si navy blue, cu accent pe umbrele de la o nuanta la alta in aceeasi linie.

Nu e scumpa, nu e ieftina. Sau mai bine zis, e mai scumpa decat jaful ala cehesc din librariile noastre, si mai ieftin decat o sticla de Caran. Eu cred ca ofera o foarte buna calitate pentru costul ei.

Ambalajul este bine facut, calitate buna a cartonului si a printului/culorilor de pe cutie. Atrage ochiul intr’un mod placut. Cerneala are o culoare mai inchisa decat Parker Quink Blue, si aluneca mai bine. Flow-ul in stilou este unul foarte bun, si pe hartie aluneca extraordinar; lasa parca o linie mai umeda decat Parker.

Nu este o cerneala rezistenta la apa, si se poate sterge cu radiera. Timpul de uscare este acceptabil, dar nu e buna pentru stangaci (prietenii stiu de ce). Mirosul este unul chimic, nimic neplacut sau spectaculos.

Cerneala Picasso Blueeste cel mai probabil fabricata in China, si se pare ca designul sticlei nu este originalul lor, ci o copie aproximativa dupa sticla de cerneala Parker Penman.

 

Anyways…cerneala asta este una buna pe care v’o recomand cu caldura.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Legenda Poenaru

legenda poenaru

Ultimele reparatii

Din atelier

Testimoniale

Curiosi in vizita

  • 38,656
×