Muzeu stilouri

Articole recente

Articole Stilouri de Ieri

ARTICOLE STILOURI DE IERI


Articolele si materialele de aici sunt proprietatea mea, inafara de faptul daca nu cumva am mentionat altfel in continutul articolului, in descriere/atasamente/provenienta material. Daca aveti indoieli cu privire ce anume se poate si ce nu se poate copia de pe articole Stilouri de Ieri, ma puteti contacta la office@stilourideieri.ro sau prin formularul de contact disponibil aici.

articole stilouri de ieriPuteti copia sau face link pe orice articol, doar daca veti mentiona ca respectivul material sau informatie provine de la articole Stilouri de Ieri, si mentionarea numelui meu ca autor al respectivului material. Back linkul este obligatoriu, multumesc! Prin material inteleg orice informatie scrisa, audio, video, fisier PDF, Word, Excel, fotografie, video, si absolut tot ce e pe pagina/paginile acestui site.

Articole Stilouri de Ieri

Uneori veti gasi materiale in regim de download pe acest site sau pe blogul meu de aici; le puteti descarca gratuit, insa doar pentru uz personal  sau educational, in regim gratuit. Nu veti putea folosi aceste materiale pentru diseminare contracost a informatiei, indiferent sub ce forma.

Repet: daca aveti dubii in ce priveste ce si cum puteti copia, contactati’ma fara probleme. Va sugerez sa cititi si Termeni & Conditii, este un document lamuritor, sau pagina de FAQ.


Print Friendly, PDF & Email

Ultimele penite

Din atelier

Testimoniale

×